Mbërrin Fino, këta janë shoqëruesit e tij

10:33 | 7 Shkurt 2018

Nuk mungon kortezia, zv.presidenti Lutfi Nuri mirëpret kandidatin Bashkim Fino.

Në ambientet e hotelit kanë mbërritur edhe përfaqësuesit e UEFA-s dhe FIFA-s.

Gjithashtu ka mbërritur edhe kandidati Bashkim Fino dhe takohet së pari me Koco Kokëdhima, i shoqëruar nga kryetari i Bashkise së Lushnjes, Fatos Tushe.

Nuk mungon kortezia, zv.presidenti Lutfi Nuri mirëpret kandidatin Bashkim Fino.

fino-zgjedhjet-470x855_1517992507-6825652