Marketing

10:59 | 11 Dhjetor 2014

Lajmi.net është njëri nga portalet me rritjen më të shpejtë në Kosovë dhe më gjërë.

Me një staf të përkushtuar, profesional dhe të paanshëm, portali ynë ka arritur që përmë pak se një vit të arrijë të jetë konkurrent serioz i portaleve që kanë vite të tëra që operojnë në tregun kosovar.

Këtë arritje, para se të gjithash, ua atribojmë qasjes sonë – një qasje krejt ndryshe kundrejt mediave që kanë operuar para nesh, duke tentuar që të jemi sa më unik në të gjitha sferat, duke filluar nga sjellja e ndërsjelltë e pjestarëve të stafit e deri tek momenti i klikimit të butonit “post”, kur lajmi shfaqet tek lexuesit.

Qasje të tillë, padyshim se kemi pasur, kemi dhe do ta kemi gjithmonë edhe ndaj reklamuesëve tanë, duke ofruar mënyra të shumta të reklamimit, të përshtatshme për të promovuar produktin apo shërbimin e caktuar.

Laramania e vizitorëve tanë, ofron mundësi të pakufishme reklamimi në shumë sfera, duke qenë kështu mundësi e artë e promovimit për çfarëdo produkti.

Për detaje të reklamimit, mundësi reklamimi, pyetje mos hezitoni të na kontaktoni nëpërmjet:

E-mail: marketing (at) lajmi.net
Tel.: +386 49 131 131