Ja kush është mashkulli me të cilin Beyonce ka humbur virgjërinë

Këngëtarja e famshme botërore – Beyonce, gjatë një interviste ka deklaruar në mënyrë indirekte se e kishte humbur virgjërinë me reperin Jay Z, tash bashkëshortin e saj.

ShowBiz

08/06/2016 11:17

Krijuesja e hitit “Formation” tha: “Njerëzit do të befasoheshin nga mungesa e eksperiencës sime në këtë drejtim.

Kur isha 12, 13 vjeçare kam pasur të dashur të parë, me të cilin kam qëndruar bashkë deri në moshën 17 vjeçare.

Por më pas këngëtarja ka deklaruar se ajo në thelb e kishte humbur virgjërinë me bashkëshortin Jay Z.

“Edhe pse isha shumë e re për të pasur të dashur, ai ishte eksperienca ime e vetme të lidhjes me një djalë, me të cilin nuk kemi qenë edhe shumë të afërt, dhe që nga atëherë e kam pasur vetëm edhe një të dashur tjetër – Jay”, ka deklaruar ajo.