Veteranët kroat, në Kosovë për t’i nderuar ish bashkëluftëtarët e tyre

Një grup i veteranëve nga Kroacia gjatë ditës së nesërme do të vizitojnë Rahovecin dhe Gravbovcin e Pejës.

Lajme

05/10/2015 23:06

Këta veteranë kanë ardhur për të nderuar ish bashkëluftëtarët e dikurshëm të tyre gjatë luftës në Kroaci, por që u vranë më pas gjatë luftës së UÇK-së në Kosovë, raporton lajmi.net.

Gjegjësisht bëhet fjalë për heronjtë e UÇK-së, Xhelal Hajda – Toni nga Rahoveci dhe Bekim Berisha – Abeja. /lajmi.net