Përse asnjëherë nuk duhet të vendosni ‘AirPod’ në palestër

9:09 | 20 Prill 2019

Kufjet e prodhuara nga kompania Apple, ato të serisë ‘AirPod’, mund të hasen kudo.

Megjithatë, duket se vendosja e tyre në palestër nuk është një praktikë e lejueshme. Kjo, për shkakun se ato nuk janë të papërshkueshme nga uji dhe, si rezultat i djersës që mund të depërtojë ne të, mund të bëjë edhe prishjen e tyre, transmeto lajmi.net.

Ndërsa AirPod nuk kanë një vlerësim zyrtar ndaj ujit ose pluhurit, ju nuk duhet të prisni që ato të mbijetojnë në kontakt me lëngje, ku kategorizohet edhe djersa.

Jo të gjithë e djersisin njëjtë, kështu që disa njerëz nuk mund të kenë probleme me AirPod.

Por, është e këshillueshme që të mos sprovohen në asnjë mënyrë aksesorët e Apple, në mënyrë që të mos paguani sërish një kosto të përballueshme. /Lajmi.net/