Të Infektuar: 1147

Të Shëruar: 874

Të Vdekur: 30

Një familje ndërtoi shtëpi të vogla private

14:14 | 22 Maj 2020

Ndërtojnë shtëpi të vogla private në mënyrë që secili të ketë shtëpinë e tij.

Në Shtetet e Bashkuara ka shumë njerëz të interesuar për shtëpi të vogla. Dhe të ndërtosh një shtëpi të vogël nuk është një ide e keqe, transmeton lajmi.net.

Normalisht ka edhe shpenzime më të vogla, si elektriciteti, pastrimi dhe është një ambient shoqëror.

Familja Kentucky vendosën që të blinin shtëpi të vogla për secilin nga anëtarët. Pasi jetuan në Michigan, familja vendosi që të zhvendoseshin dhe të ndërronin mënyrën e jetesës.

Kështu duken shtëpitë e tyre të vogla dhe të rehatshme për secilin sipas mënyrës që ata pëlqenin të jetonin. /Lajmi.net/