Duka – Fino, mbyllet numërimi i votave, ja rezultati i raundit të parë

12:29 | 7 Shkurt 2018

Duka: 39 vota Fino: 22 vota. Është i nevojshëm zhvillimi i një raundi të dytë, pasi asnjë nga kandidatët nuk arriti të sigurojë, 2/3 e votave. 4 veta nuk janë nxjerrë të pavlefshëm.

Futbolli shqiptar zgjedh sot nga Durrësi drejtuesin e ri për 4 vitet e ardhshme si dhe anëtarët e rinj të Komitetit Ekzekutiv.

12:20 Përfundon numurimi i votave. Duka: 39 vota Fino: 22 vota. Është i nevojshëm zhvillimi i një raundi të dytë, pasi asnjë nga kandidatët nuk arriti të sigurojë, 2/3 e votave. 4 veta nuk janë nxjerrë të pavlefshëm.

12:11. Mbyllet proçesi i votimit. Nis numërimi i votave.

11:50 Presidenti i Luftëtarit, Grigor Tavo e pa dy herë fletën e votimit dhe ishte pishman për zgjedhjen e tij.