Balotelli: Për këtë arsye nuk u ktheva në Serie A

22:35 | 14 Shtator 2018

“Duke parë sa shumë njerëz më urrejnë mua në Itali, është shumë e këndshme”.

Mario Balotelli ka treguar arsyen se pse nuk u kthye në Serie A.

Ai deklaroi që shumë njerëz e urrejnë në Itali, përcjellë “Lajmi.net”.

“Duke lexuar komentet e njerëzve dhe duke parë sa shumë njerëz më urrejnë mua në Itali, është shumë e këndshme. Kur gjërat të ecin mirë shpresoj që ata të vazhdojnë të më urrejtë dhe jo të më mbështesin”, deklaroi Balotelli.

“E drejtë është vetëm kur je konsistent. Kishte një arsye absolutisht të vërtetë dhe të vlefshme pse nuk u ktheva të luaj në Seria A. Mendoj se tani ajo arsye është e qartë”, shtoi ai. /Lajmi.net/