Zjarr në malet e fshatit Budakovë të Suharekës

Në fshatin Budakovë të Suharekës, persona të panjohur iu kanë vënë zjarrin maleve të asaj zone.

Lajme

24/04/2022 23:46

Siç bëhet e ditur, zjarrfikësit u përballën me këtë situatë nga ora 19.30 deri në 21.35.

Tutje Organizata Vullnetare Zjarrfikësit dhe Shpëtimit thotë se përveç personave të pandërgjegjshëm në përhapje të zjarrit ndikoi edhe ngritja e temperaturave.