Vendosni sodën e bukës në kopshtin tuaj dhe do të surprizoheni me rezultatet

Nëse keni kopshtin tuaj, pa marr parasysh madhësinë e tij, përdorni sodë buke dhe do të shihni ndryshimin.

Fun

04/06/2020 23:28

Soda e bukës është përdorur shekuj më pare që të pastrohet shpija , dezinfektohet, për shëndet, por a e dini që mund të përdoret edhe në kopsht, transmeton lajmi.net.

Që të eliminoni kafshët, bakteret, soda e bukës është mijëra herë më e mire se sa pesticidet e ndryshme.

Mund të vendosni sprei organik për pesticide që të vrasin insektet që dëmtojnë bimës si merimangat.

Vendosi sodë buke dhe vajë ulliri dhe një filxhan të vogël me ujë. Përzieni kombinimin deri sa të tretet soda e bukës mirë dhe më pas stërpikni bimët me të.

Do të shikoni dallimin e madh që do të shkaktojë, pa dëmtuar bimën. /Lajmi.net/