Ushqimet që e rrisin memorien

Ushqime të shëndetshme që ndihmojnë edhe në rritjen e memories.

Lifestyle

25/11/2016 16:59

Nëse keni harruar se ku i keni lënë çelësat është shenjë që po e humbisni memorien. Por, në fakt secili nganjëherë harron dhe kjo është normale e cila vije nga stresi apo edhe si shenjë e pleqërisë.

Mirëpo ekzistojnë disa ushqime të cilat e ndihmojnë trurin të jetë më produktiv.

Ushqimet që ndikojnë në përmirësimin e memories janë:

– Frutat

– Perimet dhe arroret

– Mishi i peshkut

– Vezët

– Mollët

– Shafran i Indisë

– Gjethet e gjelbëra

Të gjitha këto janë të pasura me vitaminë B, e cila ndihmon në punën e mbamendjes./21Media