Trendi i ri i këtij vitit: Tatuazhet me prapavijë të zezë

Tatuazhet janë bërë trend shumë i popullarizuar vitet e fundit.

Fun

10/06/2020 14:40

Që nga sportistët, të famshmit, njerëzit e zakonshëm edhe ata të ushtrisë janë pjesë e këtij trendi, transmeton lajmi.net.

Edhe pse nuk ishte aq e popullarizuar sa është sot, tatuazhet janë bërë vite më parë. Në të kaluarën për të bërë një tatuazh kanë përdorur mjete si daltë dhe çekiç.

https://www.instagram.com/p/BQEjDOYgwYk/?utm_source=ig_embed

Në Egjiptin e lashtë kanë përdorur gjilpëra nga bronzi që të bënin tatuazhe. Ngjyra ishte e bërë nga përzierja e qumështit të gjirit apo vajit.

Tatuazhet sot janë shumë të famshme dhe të popullarizuara dhe kanë një stil të artit shumë të veçantë. Disa nga ata përdorin ngjyra të ndryshme por edhe bardh dhe zi.

https://www.instagram.com/p/BsUTPvcnx7r/?utm_source=ig_embed

Një artiste tatuazhi, Esther Garcia nga Çikago ka përdorur dy stilet edhe atë me ngjyra por edhe prapavija e zezë dhe e ka mbuluar krejt krahun e saj, ajo gjithashtu ka vendosur edhe flutura dhe zogj në dizajnin e saj.

Ajo ka një eksperiencë 20-vjeçare dhe eksperimentoi në këtë mënyrë që në fund pati një rezultat të mahnitshëm. /Lajmi.net/

https://www.instagram.com/p/BGkBVPvq6ic/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BQEjDOYgwYk/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BBJhx_9q6rQ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BLFSTcwA2ja/?utm_source=ig_embed