Thonë studimet: Shumicën e atyre që ju i konsideroni “shoqëri” mund të mos ju konsiderojnë në të njëjtën mënyrë

Disa nga ne mund ti numërojnë shokët e vërtetë por kur vie rasti i ditëve të vështira, i ndihmës apo i suksesit, xhelozia dhe mosinteresimi mund të zvogëlojë listën e shoqërisë.

Fun

06/06/2020 13:37

Një studim i vitit 2016 i publikuar në Plos One, ka analizuar një numër të madh të studentave në Evropë, Izrale dhe në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, transmeton lajmi.net.

Është njerëzorë që ndjenjat e shoqërisë mund të ndryshojnë por nuk është gjithmonë e vërtetë. Nga studimi i bërë, studentët duhej të rendisnin nga zero deri tek pesa. Zero nënkuptonte që “Nuk e njoh këtë person”, numri tre nënkupton “Shoqëri”, numri pesë nënkuptonte “Shoqëri e ngushtë”.

Ng testimet e bëra 6,972 renditje totale, ishin 1,353 të renditru si “Shoqëri”, shkruan healthy life house.

Kur vie puna tek krijimi i një sistemi mbështetës për çdo çështje, identifikoni shoqërinë në fillim, që kur ata ,mund të jenë më efektiv që të arrini qëllimet e përbashkëta.

Ndonjëherë personat me të cilët kaloni kohë të premteve për tu argëtuar, nuk janë më të vërtetë personat në të cilët mund të gjeni mbështetje. /Lajmi.net/