Sulm me thikë në një nga kopshtet e fëmijëve në Kinë

Të paktën 39 të lënduar më një sulm me thikë në një kopsht për fëmijë në Kinë.

Fun

04/06/2020 09:59

Mediat e shtetit raportuan që të paktën 39 persona janë të lënduar nga sulmi me thikë që është bërë në një kopsht për fëmijë në pjesën e Kinës jugore, transmeton lajmi.net.

Sigurimi i shkollës ka lënduar të paktën 39 persona gjatë sulmit me thikë në një kopsht për fëmijë, raportojnë mediat e shtetit, qëllimi i këtij sulmi akoma nuk dihet, shkruan US News.

Sulmi i frikshëm ishte një rikthim i sulmeve në Kinë në vitet e fundit që shkaktoi përmirësime të sigurisë dhe autoritetet kanë fajësuar njerëzit që punësojnë persona me probleme mendore që të jenë sigurim në kopshte për fëmijë.

Mediat e shtetit Kinez e identifikuan sulmin si roja e shkollës me mbiemrin Li. Tre nga personat janë lënduar më rëndë duke përfshirë drejtorin e shkollës një sigurim tjetër dhe një student. /Lajmi.net/