Spanja hap klubet e natës por nuk lejohet kërcimi

Autoritetet shtetërore spanjolle kanë marrë vendimin që të hapë klubet e diskotekat që nga java e ardhshme.

Fun

07/06/2020 19:09

Por, për shkak të rregullave të distancimit social të nxitura nga koronavirusi, në këto hapësira nuk do të lejohet kërcimi, shkruan mediumi britanik The Sun, transmeton lajmi.net.

Këto hapësira tani do të përdoret për të vendosur tavolina që të ulen klientët.

Në ndërkohë Ministria e Shëndetësisë tek klubet e natës do të lejojë shfrytëzimin e vetëm 1/3 të hapësirave dhe të verandave.

Rregull i ri ka sjellë reagime nga pronarët e klubeve të natës dhe diskove, të cilët nga njëra anë prisnin hapjen totale. /Lajmi.net/