Si të fitoni para nga Instagrami me këto dy veprime të thjeshta

A e dinit që përmes rrjetit social Instagram mund të fitoni shumë thjesht para?

Auto & Tek

23/06/2018 14:33

 

Ky aplikacion është bërë tashmë pjesë e pandashme e përditshmërisë sonë dhe aty publikojmë fotot më të bukura.

Mirëpo duke bërë diçka kaq të thjeshtë ju mund të arrini të fitoni para për aq kohë sa e përdorni.

Fillimisht, ju duhet të keni të paktën 5,000 followers në profilin tuaj dhe postimet tuaja të arrijnë të paktën 500 like.

Në qoftë se ju i plotësoni këto dy kushte, atëherë ju jeni gati për të pritur kërkesa bashkëpunimi nga kompanitë ndërkombëtare. Dhe ajo çfarë duhet të bëni është vetëm të logoheni në website si psh www.grapevinelogic.com ose www.famebit.com .

Por edhe nëse nuk i keni 5 mijë followers keni një shans të dytë për të fituar. Kjo duke shkruar në Bio-n tuaj të Instagramit këto karakteristika: Profesionin dhe emailin tuaj.

Nëse i shkruani ato prisni emailet e para nga kompanitë ndërkombëtare në kutinë tuaj./tesheshi.com/