Shpërndarësi i Amazonës frikësohet nga një qen i vogël

Shpërndarësi i Amzonës u frikësua nga një qen dhe u hodh mbi makinë nga frika.

Fun

10/06/2020 18:40

Pronarja e shtëpisë ishte në kuzhinë kur arriti porosia që ajo priste, transmeton lajmi.net.

Ajo pa kur shpërndarësi i porosive nga Amazona arrit dhe në një moment ai ishte mbi kërrin e saj Ford Fiesta.

An Amazon driver climbed onto a car in an attempt to flee a yapping Chihuahua

Arsyeja pse shpërndarësi ishte mbi makinë është sepse ai u frikësua nga qeni që ajo mbante në shtëpi. Ai ka dëgjuar të lehurat e qenit dhe nga frika ka kërcyer mbi makinë.

Pronarja e shtëpisë nuk mund të mbahej nga të qeshurat se si shpërndarësi kishte frikë nga qenushi i vogël. /Lajmi.net/

The delivery driver had been scared by teacup Chihuahua Poppy

The delivery driver climbed on top of the Ford Fiesta after hearing Poppy bark

He left a trainer treadmark on the car bonnet during his escape from the pooch