Segway prezanton e-patinat vet-balancues

Këto janë të ashtuquajturat e-patina: bordet e vetëbalancuara me një rrotë për këmbë.

Auto & Tek

29/06/2018 23:30

Segway-Ninebot së shpejti do të ofrojë një produkt përkatës. Ajo quhet Segway Drift W1 dhe duhet të vijë “shpejt” në treg, siç njoftoi kompania në një deklaratë për shtyp, transmeton lajmi.net.

Rreth të dhënave të sakta të performancës, nuk ka detaje.

Si Engadget raporton , Segway-Ninebot nuk është kompania e parë për të nisur e-patina. Kompania Inmotion ka në dispozicion “Hovershoes”, të cilat punojnë saktësisht të njëjtën. /Lajmi.net/