Rruga e mbushur me rrjeta merimange

Nuk janë dekorime të Halloween-it, por është puna e disa insekteve të vogla.

Fun

09/06/2020 08:52

Çuditërisht në këto rrjeta të krijuara nuk janë të përfshira merimangat, transmeton lajmi.net.

Këto rrjeta janë krijuar nga miliona vemje të vogla, ato krijuan këto rrjeta të pabesueshme të cilat kanë mbuluar rrugët dhe duken mjaft të frikshme.

Fatmirësisht pemët nuk pësojnë ndonjë dëmtim serioz, por më pas ato fillojnë të rikuperohen. Edhe pse është një pamje e frikshme, duket mjaft interesante. /Lajmi.net/

https://www.facebook.com/DailyMailVideo/videos/2555911651331073/?t=39