Të Infektuar: 3508

Të Shëruar: 1902

Të Vdekur: 75

Restaurantet në Holandë – “serra të vogla” është forma e re e tyre

20:56 | 3 Qershor 2020

Të shkuarit në restorant do duken tanimë shumë më ndryshe në vendet Evropiane.

Restauranti Mediamatic Eten në Amsterdam ka prezantuar “serra të vogla” rreth secilës tryezë si pjesë e masave për distancimin social të koronavirusit, transmeton lajmi.net.

Kjo thuhet se është pjesë e një përpjekje për të inkurajuar njerëzit të kthehen në restorante mes pandemisë.

“Është disi interesante sepse i kemi pasur këto serra tashmë për disa vjet. Ne i ndërtuam ato për të bërë projekte të artit me bazë bimësh”, ka thënë Willem Velthoven, drejtor i Qendrës së Artit Mediamatic dhe restorantit. /Lajmi.net/