Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Rëndësia e zërit në procesin jetësor

14:57 | 24 Janar 2020

Çfarë ndodh nëse nuk dëgjoni më as lëvizjet e trupit tuaj?

Pra, ju po shtriheni në shtratin tuaj në mbrëmje, duke shikuar një video në telefonin tuaj, por krejt papritur tingulli fiket i gjithi vetëvetiu.

Prekni me gisht në telefon, kontrolloni zërin, por gjithçka duket se është mirë. Thjesht asnjë tingull. Ju filloni të ngriheni, kur papritmas kuptoni se nuk mund të dëgjoni lëvizjet tuaja.

Heshtja është… shqetësuese. Ju përpiqeni të thuani diçka, por asnjë fjalë nuk del nga goja juaj. I formoni ato, i ndjeni, por nuk mund t’i dëgjoni. Paniku po rritet.

Shikoni nga dritarja dhe shihni qytetin – diçka nuk është qartë. Makinat ndalen në mënyrë të çrregullt dhe ndizen dritat e frenave. Ju do të keni një dyshim që nuk ka të bëjë vetëm me ju.

E shumë gjëra të tjera do të ndodhin në qoftë se zëri do të ndalej, askush nuk do të dëgjonte asnjë tingull. /Lajmi.net/