Refuzohen bukuroshet tona

Bukuroshja Kosovare Mirjeta Shala nuk do të mund të na përfaqësojë as sivjet në “Miss Universe”, që do të mbahet në Moskë të Rusisë. Kjo është hera e dytë që refuzojnë Mirjeta Shalën për ta përfaqësuar Kosovën, mirëpo fotografi Fadil Berisha nuk hoqi dorë dhe tentoi që ta provojë fatin prapë. Por, dështoi. Kjo po…

ShowBiz

21/10/2013 20:32

Bukuroshja Kosovare Mirjeta Shala nuk do të mund të na përfaqësojë as sivjet në “Miss Universe”, që do të mbahet në Moskë të Rusisë.

Kjo është hera e dytë që refuzojnë Mirjeta Shalën për ta përfaqësuar Kosovën, mirëpo fotografi Fadil Berisha nuk hoqi dorë dhe tentoi që ta provojë fatin prapë. Por, dështoi.

Kjo po ndodh sepse Rusia nuk e ka njohur ende Kosovën si shtet i pavarur.

Por, i njëjti është edhe për bukuroshen tjetër nga Shqipëria Fioralba Miftari.

Këto dy femra të famshme nuk gjendet as edhe në website të “Miss Universe”, ku janë të gjitha bukuroshet tjera që do të marrin pjesë.