Të Infektuar: 4307

Të Shëruar: 2095

Të Vdekur: 94

Qyteti që u pushtua nga majmunët e frustruar seksualisht, ja çfarë u bëjnë qytetarëve

17:16 | 30 Qershor 2020

Lopburi i Tajlandës, përgjatë periudhës së pandemisë, është mbingarkuar me numrin e madh të majmunëve, të cilët po vlerësohen nga ekspertët si të frustruar seksualisht dhe të uritur.

Madje, qyteti konkretisht ka 70 mijë banorë, derisa në të aktualisht gjenden gjashtë mijë majmunë, transmeton lajmi.net.

Mungesa e dy nevojave fiziologjike ka bërë që të bëhen të dhunshëm dhe t’i sulmojnë banorët e vendit.

Për të kuptuar më shumë, ndiqeni videon e mëposhtme. /Lajmi.net/

'Sex-crazed' monkeys take over city

This city is overrun by hungry and sex-crazed wild monkeys! Via Newsflare

Gepostet von Daily Mail Video am Dienstag, 30. Juni 2020