Pamje të mrekullueshme të një shtëpie në pemë

Një burrë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka ndërtuar një shtëpi të mrekullueshme në pemë.

Fun

09/06/2020 14:07

Një burrë ka shpenzuar më shumë se 10 vite duke menaxhuar konstrukte të ndryshme që të ndërtojë një shtëpi në pemë, transmeton lajmi.net.

30 minuta larg nga Atlanta, në  parkun Oçl, shtëpia në pemë ka hapësirë të mjaftueshme. Kyle Longwell ishte inspiruar që të krijojë shtëpinë e tij moderne pasi kishte shikuar një në TV.

external shot of owl in the oak treehouse

Pjesa e tretë e projektit i mori gjashtë muaj kohë që të kompletohej, por pasi humbi punën e tij në prill nga koronavirusi ai kishte kohë të lirë që të merrej më shumë me shtëpinë dhe ta përfundojë pjesën e mbetur për dy muaj.

the balcony leading to the treehouse

Pjesa më e rëndë ishte bartja e materialeve që të ndërtonte shtëpinë. Në fund shtëpia ka një pamje të mrekullueshme. /Lajmi.net/

inside the owl treehousethe kitchen in the owl treehousethe decking areathe sleeping loft in the owl treehouse