Një grua e godet të dashurin sepse ai nuk e thirri për ditëlindje

Një grua ka goditur të dashurin e saj sepse i ka shkruar një mesazh “Urime ditelindjen” në vend të thirrjes.

Fun

10/06/2020 15:01

Nëna e dy fëmijëve ka goditur të dashurin e saj dhe e la të vdekur sepse ai i ka shkruar një mesazh “Urime ditëlindjen” në vend që ti bënte një thirrje, është dënuar me gjashtë vite burgim, transmeton lajmi.net.

A jealous and controlling woman nearly killed her boyfriend when she sliced him with a knife because she thought he was cheating on her. Janet Kearns, 47, then cleaned the blade, put it back into the knife block and walked away, leaving her victim bleeding to death outside his flat. Caption: Janet Kearns, 47

Ajo e ka goditur me thikë në shpatulla dhe e la të vdekur. Ai ishte në telefon në momentin që e dashura e tij e goditi.

Ata nuk ishin të lumtur me lidhjen e tyre por përsëri vazhduan lidhjen që në fund përfundoi me vdekjen e partnerit.

Gruaja u dënua me gjashtë vite burgim. /Lajmi.net/

Janet Kearns a mother-of-two who stabbed her boyfriend and left him for dead after she threw a childish tempter tantrum over him texting instead of calling her to say ''happy birthday.'' She has been jailed six years. Disclaimer: While Cavendish Press (Manchester) Ltd uses its' best endeavours to establish the copyright and authenticity of all pictures supplied, it accepts no liability for any damage, loss or legal action caused by the use of images supplied. The publication of images is solely at your discretion. For terms and conditions see http://www.cavendish-press.co.uk/pages/terms-and-conditions.aspx