Një burrë mbulohet me flakë pasi ai fjeti para derës së McDonald’s

Një burrë është burgosur për 10 vite pasi i vendosi flakën një të pastrehut.

Fun

05/06/2020 12:24

David Weir 53-vjeçar, sulmon Thomas Smith pasi ai fjeti përpara dyerve të McDpnald’s në Luton, transmeton lajmi.net.

Thomas pasi e pa vetën i mbuluar i tëri me flakë i grisi rrobat e tij duke u munduar që të shpëtonte nga lëndimet e mëdha.

David Weir squirted petrol from a Fairy Liquid bottle onto Thomas

Niveli i dhunës dhe agresivitetit ishte shumë ekstrem sa që në mënyrë shumë të qartë shihej se personi dëshironte ta mbyste të pastrehun.

Thomas u dërgua në spital dhe u trajtuar për të djegurat në fytyrë dhe trup që kishte pësuar pas sulmit.

Sulmuesi u dënua me 10 vite burg pasi që u konsiderua krim i rëndë apo tentim vrasje. /Lajmi.net/

David Weir squirted petrol from a Fairy Liquid bottle onto Thomas

David Weir squirted petrol from a Fairy Liquid bottle onto Thomas