Një burrë lakuriq i cili kishte veshur vetëm një palë qorape përplaset nga një grup në rrugë

Një person lakuriq ishte goditur nga një grup i personave në rrugët e New York-ut.

Fun

05/06/2020 23:56

Një pamje shokuese tregon një burr i cili kishte veshur një pale qorape dhe asgjë tjetër teksa po shëtiste rrugëve te New York-ut, transmeton lajmi.net.

 The man can be seen after he was thrown to the ground

Personi 28-vjeçar ishte filmuar duke ecur rrugës dhe më pas fillojn goditjet nga personat kalimtarë, ai rrëzohet nga goditjet por ngritet përsëri që ta mbroj veten.

Në video dëgjohen disa persona duke thënë “mos e goditni”. /Lajmi.net/

 The naked brawler fought with a man on the street

 The fight happened in Fordham Heights The naked man ran after a group of people

 He can be seen being pummeled to the ground