Të Infektuar: 41.299

Të Shëruar: 26.453

Të Vdekur: 1.062

Nga krokodilët deri tek peshkaqenët, këto murale të tmerrshme 3D kanë habitur shumë kalimtar

19:16 | 9 Korrik 2020

Një seri e parakohshme e përkuljes së mendjes nga një artist francez do të ndesh ndonjëherë iluzione të tmerrshme.

Kafshët 3D u krijuan nga entuziasti i grafitëve Pierrot, i cili e identifikon veten si SCAF në kanalin e tij në median sociale dhe ka mbi 129k ndjekës në llogarinë e tij në Instagram, transmeton lajmi.net.

Krijesat e ngjashme me jetën e francezit, të cilat shpesh mund të gjenden në zona urbane, përfshijnë një krokodil, një gjarpër të frikshëm, dhe gjithashtu një peshkaqen të madh të bardhë.

The French graffiti artist's 3D illusions seem to leap out at you off the wall

This scary great white looks too close for comfort

Krijuesi, i cili përshëndet nga Lorrene, Francë, ka thënë më parë: “Më pëlqen të pikturoj në të gjitha këto vende të braktisura”.

“Mbi të gjitha, më pëlqejnë shtëpitë e braktisura, ndërtesat, kështjellat dhe fabrikat”, ka thënë ai. /Lajmi.net/

This snake looks like it's about to eat a human for lunch

This skeleton looks like it's going to leap out of that wall

Gollum has his eyes set on that ring