Në Siri, 31 viktima

Së paku 16 pjesëtarë të forcave siriane të sigurisë dhe 15 kryengritës kanë vdekur në një sulm vetëvrasës në afërsi të Damaskut, të shtunën. Automobili i mbushur me eksploziv u përplas në një pikë kontrolluese policore.

Lajme

19/10/2013 17:03