Në dy vjet, të gjitha aparatet shtëpiake Samsung duhet të jenë me internet

13:39 | 1 Shtator 2018

Samsung dëshiron të ketë të gjitha pajisjet në shtëpi të ndërlidhen me internet deri më 2020.

Në makina larëse aktualisht është 40 për qind, tha Alexander Zeeh . Këtu, për shembull, përdoruesit mund të komunikojnë nëpërmjet kontrollit të zërit dhe të marrin këshilla për kursimin e energjisë. Tani bëhet fjalë për t’i bërë klientët t’i shijojnë këto pajisje. Për këtë qëllim, Samsung po ofron një platformë që komunikon me njëri-tjetrin në të gjitha produktet – nga ndriçuesit inteligjentë të dritës në sistemet e sigurisë, si dhe frigoriferë dhe makina larëse, transmeton lajmi.net.

Kohët e fundit, megjithatë, prodhuesit e pajisjes në shtëpi në Gjermani nuk funksiononin normalisht. Në gjysmën e parë të vitit, të ardhurat ranë me 2 për qind në gati 4.27 miliardë euro.

Sipas Zeeh , gjermanët shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në kuzhina. Për të fituar më shumë nga kjo, Samsung dëshiron të përshpejtojë biznesin me pajisje të integruara. /Lajmi.net/