Ndërroi jetë nga koronavirusi, artisti pikturon portretin e mjekut në mes të sheshit

Një gjest fantastik, që më shumë se ajo që ka ndodhur ka të bëjë me respektin për figurën e mjekut.

Fun

06/06/2020 19:55

Jorge Rodriguez-Gerada ka pikturuar në një park në Nju York portretin e një mjeku që vdiq nga koronavirusi.

Kjo pikturë u bë për nder të mjekëve në Nju York të cilet kanë humbur jetën nga koronavirusi.

Portreti i doktorit Ydelfonso Decoo është 20 mijë metra katrore dhe shtrihet përgjatë gjithë Parkut Corona në Livadheve Flushing.

Jorge Rodriguez-Gerada ka arritur ta pikturojë vetëm për 5 ditë.