Mban 30kg tumor në trupin e tij

Një burrë indonezian jeton me një tumor të rrallë në trupin e tij.

Fun

09/06/2020 14:32

34-vjeçari Andriadi Putra, ka mere informacionin nga mjekët që ai kishte lindur me Neurofibromatosis, një çrregullim i rrallë gjenetik që shkakton tumorin, transmeton lajmi.net.

Andriadi ka vështirësi në ecje dhe ka dhimbje gjatë ditës. Tumori është bërë më i madh çdo dy vjet, me pjesën më të madhe të rritur në fytyrën e tij.

Man weighing facial tumour

Familja e tij e ka të vështirë që te këtë të ardhura për ta trajtuar tumorin që ka Andriadi, ai gjithashtu ka vështirësi që të punojë apo të vazhdojë me jetën e tij.

Man with tumours with his family

Ai e zbuloi këtë pasi kishte lindur me një shenjë më të vogël në fytyrë por që me vite ka filluar të rritet dhe nga kontrollet mjekësore ai e zbuloi që mbante tumor në trupin e tij.

Vështirësitë për punë dhe për të vazhduar jetën ja bënë edhe pesha e rëndë e tumorit që ka një peshë prej 30kg. /Lajmi.net/

Man with large tumours on his face

Man with facial tumours