Kryen marrëdhënie jashtë martesore: U matet temperatura dhe më pas goditen 100 herë me kamzhik

Dënime të tilla janë normale në provincat me shumicë myslimane në Indonezi dhe zakonisht goditjet jepen në praninë e qindra-mijëra personave.

Fun

08/06/2020 16:16

Me maska në fytyrë, çiftit fillimisht ju mat temperatura nga autoritetet dhe më pas nisi goditja me kamzhik. Secili prej tyre u godit nga 100 herë.

Ata u kapën duke kryer marrëdhënie jashte martese në provincën Acheh dhe autoritetet nuk treguan aspak mëshirë.

Amnesty International e ka dënuar këtë praktikë, duke theksuar se kjo është një shkelje e të drejtave të njeriut.