Karadzic: Ky shqiptar më ka befasuar, është i shkëlqyeshëm

Presidenti i Federatës së Futbollit të Serbisë, Tomislav Karadzic ka lavdëruar Kryeministrinë e Shqipërisë, Edi Rama.

Sport

09/10/2015 09:39

Presidenti i Federatës së Futbollit të Serbisë, Tomislav Karadzic ka lavdëruar Kryeministrinë e Shqipërisë, Edi Rama.

Ai theksoi se Rama e pranoi humbjen dhe i uroi ata pas ndeshjes.

“Rama është i mrekullueshëm, zotëri. Kërkoi të fotografohej me mua pas pjesës së parë. Na uroi pas ndeshjes, ka thënë se kështu është futbolli, në mënyrë stoike i pranoi të gjitha”, deklaroi Karadzic para gazetarëve në Elbasan.

Karadzic e përcolli ndeshjen nën shoqërinë e kreut të Federatës së Futbollit të Shqipërisë, Armand Duka.