Gruaja me thonjtë më të gjatë në botë tregon historinë se si i humbi ata

Lee Redmond mban rekorndin botërorë Guinness për thonjtë më të gjatë të një gruaje, por ata u hoqën nga ajo në një aksident të tmerrshëm.

Fun

05/06/2020 19:58

Lee Redmond nuk i kishte prerë thonjtë që nga viti 1979, transmeton lajmi.net.

Ajo i vendoste thonjtë çdo ditë në vajë ulliri, dhe kujdesej për ta gjatë gjithë kohës që ti mbante në mënyrë të rregullt.

Ajo mbate thonjtë 8.65m dhe që fitoi rekordin botërorë Guinness për thonjtë më të gjatë të dorës nga gjithë femrat në botë.

Ajo tha: “Ishte një sfidë për vetën time që të shikojë se sa larg do të shkonin duke filluar të merrnin formë rrethore”.

“Kamë provuar disa herë që të ti pres, por përsëri nuk mundesha. Filluan të bëheshin pjesë e imja”, tha Lee. “Më definonin mua tek shumë persona, isha e njohur si zonja me thonjë të gjatë”, ka vazhduar ajo.

Por, fatkeqësisht Lee, i humbi thonjtë e saj të gjatë në një aksident me makinë. Ajo ishte ulur në ulësen e pasagjerëve kur ndodhi aksidenti dhe ajo humbi thonjtë e saj. /Lajmi.net/