Flokët shumëngjyrësh janë ndër trendet më të përhapura këtë vit

A do të donit që ti keni flokët me ngjyra ylberi?

Fun

10/06/2020 11:15

Yjet e Instagramit e kanë bërë trend që ndryshojnë flokët me ngjyra të ndryshme dhe është ndër ‘artet’ më të bukura që keni shikuar këto ditë, transmeton lajmi.net.

Që të keni ngjyrën perfekte normalisht ju duhet ndihma e floktarit por edhe nëse i bëni në shtëpi atëherë ju duhet një aplikim i kujdesshëm tek flokët sepse mund ti dëmtoni.

https://www.instagram.com/p/B5RiurgAsxZ/?utm_source=ig_embed

Nëse keni flokë  të bardha atëherë është shumë më e lehtë që të keni ngjyrën e preferuar, por nuk është e njëjta edhe për vajzat që kanë ngjyrën e flokëve më të errët.

Nëse jeni fanse e ngjyrave të ndryshme që ti aplikoni në flokët tuaj, provoni trendin e këti viti dhe shikoni rezultatet. /Lajmi.net/

https://www.instagram.com/p/BRWUWfIAKBw/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BRUXPvchmvj/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BOe4O0-hRSE/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BJOOZXrjqLV/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BSwQnoZl7Y0/?utm_source=ig_embed

 

 

https://www.instagram.com/emilyymckenzie/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/emilyymckenzie/?utm_source=ig_embed