Era e fortë rrotullon kamionin

Një moment mjaft interesant ka ndodhur në Kinë.

Fun

06/06/2020 13:58

Ky është momenti kur një kamion në qytetin Yinchuan, Kinë, u rrotullua në ajër nga një erë e fortë, i cili ishte i ndalur në semaforë.

Videoja tregon automjetin që rrotullohet 360 gradë para se të hidhet në anën tjetër të rrugës, transmeton Telegrafi.

Është interesant se në këtë situatë, është vetëm kamioni ai që e pëson, sepse makinat tjera as që lëvizin nga vendi nga era e fuqishme.

Sidoqoftë, shoferi dhe pasagjeri, të cilët kishin vendosur rripat e sigurisë, pësuan vetëm gërvishtje të vogla.