E teprojnë me alkoolin, plas sherri mes vajzave

Një grup vajzash janë përfshirë në një sherr masiv, pasi e kishin tepruar paksa me alkoolin.

Fun

09/06/2020 15:45

Ato hoqën takat dhe nisën të përleshen ashpër me njëra-tjetrën!

Sherri mori vëmendjen e të gjithë kalimtarëve dhe u desh ndërhyrje e njerëzve të tjerë për të ndaluar këtë “masakër”.

Por, pavarësisht ndërhyrjes, nuk kishte të mbaruar inati i grave me njëra-tjetrën.