E pabesueshme: Era e fortë rrotullon kamionin

Një moment mjaft interesant ka ndodhur në Kinë.

Fun

07/06/2020 18:00

Ky është momenti kur një kamion në qytetin Yinchuan, Kinë, u rrotullua në ajër nga një erë e fortë, i cili ishte i ndalur në semaforë.

Videoja tregon automjetin që rrotullohet 360 gradë para se të hidhet në anën tjetër të rrugës.

Është interesant se në këtë situatë, është vetëm kamioni ai që e pëson, sepse makinat tjera as që lëvizin nga vendi nga era e fuqishme.

Sidoqoftë, shoferi dhe pasagjeri, të cilët kishin vendosur rripat e sigurisë, pësuan vetëm gërvishtje të vogla.