Të Infektuar: 57.317

Të Shëruar: 50.487

Të Vdekur: 1.447

Doktori shikon pornografi në kompjuterin e punës

18:51 | 9 Korrik 2020

Një mjek mund të pushohet nga puna pasi ai pranoi se përdori kompjuterin e tij në spital për të parë pornografi.

Profesori Peter Davies, 70 vjeç, një ekspert për tuberkulozin, përdori kompjuterin e tij të punës pasi gruaja e tij vendosi filtra në kompjuterin e tij personal për ta ndaluar të shikonte pornografi në shtëpi, transmeton lajmi.net.

Policia u thirr pasi zyrtarët e NHS kontrolluan makinën e tij në Spitalin e zemrës dhe zbuluan se ai kishte parë imazhe të dikujt duke bërë seks me një kali dhe një qen.

Ai tha se i kishte shikuar pamjet nga kurioziteti, por pranoi se kishte një problem. Ai u mor nën kujdesin policor dhe u raportua në Këshillin e Përgjithshëm Mjekësor, i cili është vendosur të zhvillohet sot dhe mund të përfundojë karrierën e tij të gjatë në mjekësi.

Prof Davies tha që ai ishte i varur nga pornografia që kur ishte 18 vjeç kur bleu revista si i ri dhe ishte duke u këshilluar në një klinikë të varësisë seksuale. /Lajmi.net/