Dasma e cila ishte gati të shndërrohej në tragjedi

19:29 | 20 Tetor 2016

Një dasmë që për pak sa nuk u kthye në tragjedi, një çift që donte të fiksonte në aparat çastet më të veçanta të lumturisë së tyre, por për pak sa nuk ndodh një tragjedi.

Nusja me dhëndrrin u hodhën në pishinën e ambientit ku po zhvillohej dasma, por velloja e fustanit ishte mjaft e rëndë dhe e tërhoqi nusen nën ujë. Përveç dhëndrit askush tjetër nga dasmorët nuk e kuptoi se çpo ndodhte.

Bashkëshorti po mundohej ti kapte dorën por fatmirësisht një prej krushqve e kuptoi situatën dhe nëse nuk do i kishte ndihmuar të shpëtonin, çifti do të ishte mbytur. Ngjarja ka ndodhur në Liban./TCH