Cila figurë po mungon? Vetëm pak arrijnë ta gjejnë përgjigjen

15:57 | 28 Shkurt 2019

Testimet e trurit janë një ndër lojërat që më së shumti preferohen në botën e internetit.

Ato, përveçse sjellin argëtim, testojnë edhe inteligjencën dhe shpejtësinë e zgjidhjeve të problemeve, njofton lajmi.net.

I tillë është edhe problemi i mëposhtëm, i përgatitur nga Bright Side, në të cilin në 3 rreshtat prej 3 figurave, të klasifikuara me ngjyrë të kuqe dhe të kaltër, posedojnë nga një numër.

Në bazë të asaj se çfarë do të shihni në fotografi, ju do të krijoni edhe një ide se cila figurë po mungon.

Cila figurë është duke munguar?

Nëse ende nuk arritët ta gjenit përgjigjen e saktë, zbulojeni në fotografinë e mëposhtme. /Lajmi.net/