Bënë fotografi afër krokodillit dhe më pas ‘sulmohet’ nga ai

Ky është një moment i tmerrshëm kur një krokodill i madh tenton të sulmojë një grua pas një fotografie afër tij.

Fun

06/06/2020 14:30

Duke qëndruar në një distancë të konsiderueshme, një grua dëshiron që të bëjë fotografi afër një krokodilli të madh që kishte aty pranë makinës në të cilën po qëndronte, transmeton lajmi.net.

Zarisha Bradley had a close call with the crocodile during her news report

Pasi bëri fotografinë të cilën po dëshironte, e buzëqeshur kthen kokën nga krokodilli dhe ai tenton ta sulmojë atë.

Fatmirësisht ajo ishte në një makinë kurse krokodilli jasht makinës dhe i shpëtoi këti “sulmi”. Ajo ishte me fat që i shpëtoi krokodillit pas rasteve të shumta që dëgjojmë nga sulmet e krokodillëve ndaj njerëzve të cilët pësojnë lëndime serioze. /Lajmi.net/

Zarisha had been all smiles before the crocodile attacked

Zarisha had been doing a report on the crocodile known as Bonecruncher