Ariu duke u relaksuar në kolltuk si njerëzit

Është e vërtetuar që kafshët si njerëzit kanë emocione dhe mendime.

Fun

04/06/2020 15:40

Shumë kafshë ndjejnë ndjeshmëri, pikëllim, nervozë, frikë, krenari e shume ndjenja të tjera, transmeton lajmi.net.

Ka edhe fotografi nëpër internet që tregojnë se kafshët duke pozuar apo vepruar si njerëzit dhe janë me të vërtetë mbresëlënëse.

Një ari kishte vepruar si njeri duke u ulur në kolltuk si njerëzit që shikojnë TV. Vend ii mbeturinave në Manitoba është shumë i popullarizuar për arinjtë të cilët e kalojnë kohën.

Një grua vendosi që të dërgonte vajzën e saj që të shikonte arinjtë dhe zuri këtë moment në mënyrë të befasuar kur ariu ishte ulur në kolltuk si të ishte duke shikuar TV.

Ariu në fotografi duket si Një ari i zi amerikan që janë ndër më të zakonshmet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. /Lajmi.net/