Të Infektuar: 103.124

Të Shëruar: 89.648

Të Vdekur: 2.110

435 gjoba për mosrespektim të masave anti-covid

10:18 | 7 Mars 2021

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit, në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 435 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.

Policia po ashtu, ka shqiptuar 907 tiketa trafiku.

Ndërkohë, është bërë e ditur se gjatë 24 orëve, kanë ndodhur 12 aksidente trafiku me të lëndime dhe 24 aksidente me dëme materiale.