31 vendet e botës të cilat çdo njeri duhet t’i vizitoj (FOTO)

A ndiheni sikurse ju mungon diçka në jetën tuaj dhe se nuk jeni duke e jetuar jetën tuaj ashtu siç duhet?

Fun

16/10/2015 09:57

Atëherë, ju patjetër që duhet të ja hidhni një sy kësaj liste të cilën lajmi.net e sjell për ju pasi që çdo vend i kësaj liste ja vlen të vizitohet.

Edhe pse mund të të marrë pak vite që ti vizitosh të gjitha, prapë se prapë do ja vlejë.

Kjo është lista:

1) Hoteli Aescher në Appenzellerland, Zvicër

1. Aescher Hotel In Appenzellerland, Switzerland

2) Dubrovnik, Kroaci

2. Dubrovnik, Croatia

3) Portofino, Itali

3. Portofino, Italy

4) Fortesa e Shën Xhonit, Ishulli Berlenga, Portugali

4. Fort of Saint John the Baptist, Berlenga Island, Portugal

5) Lauterbrunnen, Zvicër

5. Lauterbrunnen, Switzerland

6) Liqeni Kaindy, Kazakistan

6. Lake Kaindy, Kazakhstan

7) Machu Picchu, Peru

7. Machu Picchu, Peru

8) Kështjella Lichenstein, Gjermani

8. Lichtenstein Castle, Baden-Württemberg, Germany

9) Mostar, Bosnjë dhe Hercegovinë

9. Mostar, Bosnia and Herzegovina

10) Meteora, Greqi

10. Meteora, Greece

11) Mostar, Bosnjë dhe Hercegovinë

11. Mostar, Bosnia and Herzegovina

12) Amsterdam, Holandë

12. Amsterdam, Netherlands

13) Lumi Hinatuan, Filipine

13. Hinatuan River, Mindanao, the Philippines

14) Lauterbrunnetal, Zvicër

14. Lauterbrünnental, Switzerland

15) Sorrento, Itali jugore

15. Sorrento, southern Italy

16) Rruga më e shkurtë për të vizituar çdo kryeqytet të Evropës

16. Shortest route to visiting each European capital

17) St Kilda, Skoci

17. St Kilda, Scotland

18) Zhangijajie, Kinë

18. Zhangjiajie National Forest Park, China

19) Rruga e Oqeanit Atlantik, Norvegji

19. Atlantic Ocean Road, Norway

20) Etretat, Francë veriore

20. Étretat, northern France

21) “Old Loibl”, Austri

21. "Old Loibl", Carinthia, Austria

22) Basel, Zvicër

22. Basel, Switzerland

23) Burano afër Venice, Itali

23. Burano, near Venice, Italy

24) Vaeroy, Norvegji

24. Værøy, Norway

25) Kanioni i lumit Uvac, Serbi

25. Uvac River Canyon, Serbia

26) Castlepoint, Zelandë e Re

26. Castlepoint, New Zealand

27) Najac, Francë

27. Najac in the Midi-Pyrénées region, France

28) Chittorgarh, Indi

28. Chittorgarh, India

29) Malet Chartreuse, Francë

29. Chartreuse Mountains, France

30) “Dera për në ferr” në Derwze, Turkemistan

30. "The Door to Hell" in Derweze, Turkmenistan

31) Cleft Island Skull Rock, Wilsons Promontory, Austri

31. Cleft Island Skull Rock, Wilsons Promontory National Park, Australia

/lajmi.net