10 qytetet më të shtrenjta në botë, befasi vendi i dytë

Anketa për Kosto të Jetesës, e publikuar nga organizata Mercer, tregon listën e qyteteve më të shtrenjta në botë.

Fun

09/06/2020 23:15

Radhitjes i paraprinë qyteti i Hong Kongut, pasuar me Ashgabatin e Turkmenistanit, pastaj vijon Tokio në Japoni dhe Cyrihu në Zvicër.

Lista e plotë:

1. Hong Kong

2. Ashgabat

3. Tokio

4. Cyrihi

5. Singapori

6. Nju Jorku

7. Shanghai

8. Berni

9. Gjeneva

10. Pekini

/Lajmi.net/