Të Infektuar: 4307

Të Shëruar: 2095

Të Vdekur: 94

10 gjërat e çmuara që mund ti eksploroni në Londër

13:00 | 30 Qershor 2020

Në vend të qëndrimit në shtëpi dhe të mundoheni të minimizoni shpërndarjen e COVID-19, shumë njerëz kanë mbetur larg shtëpive të tyre për disa muaj.

Londra njihet për një arkitekturë dhe histori të pasur, por shpesh ne harrojmë të vlerësojmë çdo bukuri, transmeton lajmi.net.

Kjo është arsyeja që mund ti hidhni një sy Londrës për të vizituar vendet më të çmuara që ndoshta nuk i keni vizituar akoma.

Duke filluar nga kopshtet e fshehura këtu keni 10 vendet që do ju bëjnë të bini në dashuri me Londrën përsëri.

Horniman Museum & Gardens

Horniman museum and Gardens in London.

Hatchards, Piccadilly

5/24/19 - The oldest bookshop in London, which opened in 1797 - London, UK

Hill Garden and Pergola, Hampstead Heath

Hill Garden and Pergola, Hampstead Heath, London

St Dunstan’s-in-the-East, London Bridge

The historic ruins of St. Dunstan in the East church in the city of London, UK

W Martyn, Muswell Hill

W Martyn's of Muswell Hill (Picture: W. Martyn)

St Augustine’s Tower, Hackney

St Augustine Tower, Hackney (Picture: Wikimedia)

The Royal Arcade, Mayfair

The Royal Arcade

Cabmen’s Shelters

People queuing at a Cabmen's Shelter cafe at Russell Square on the 16th September 2019 in London in the United Kingdom. (photo by Sam Mellish / In Pictures via Getty Images)

Pickering Place, St James’s

A man walking along Pickering Place onto St Jamess Street the 26th September 2019 in London in the United Kingdom. (photo by Sam Mellish / In Pictures via Getty Images)

Postman’s Park , Barbican. /Ljami.net/

City Of London Book, The Square Mile, London, Ec, United Kingdom, Architect: Unknown, 2010, City Of London, Postman?S Park And The Memorial To Heroic Self Sacrifice, George Frederic Watts, 2010 (Photo by View Pictures/Universal Images Group via Getty Images)