‘Zone Club’ rikthehet në nivel tjetër nga 9 dhjetori

‘Zone Club’ rikthehet në nivel tjetër nga 9 dhjetori. Kur flasim për jetë të natës, nuk ka dyshime që sinonim i saj për kryeqytetin është Zone Club. Asnjë dalje e festë s’është e njëjtë pa “Zone Club”. Adresa juaj e preferuar për argëtim ka munguar këto pak javë, por vetëm e vetëm që të vijë…

ShowBiz

30/11/2022 17:11

‘Zone Club’ rikthehet në nivel tjetër nga 9 dhjetori.

Kur flasim për jetë të natës, nuk ka dyshime që sinonim i saj për kryeqytetin është Zone Club.

Asnjë dalje e festë s’është e njëjtë pa “Zone Club”.

Adresa juaj e preferuar për argëtim ka munguar këto pak javë, por vetëm e vetëm që të vijë tërësisht i riformatuar.

“Vibe” i Zone nuk do të ndryshojë, mirëpo hapësira po!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Z⭕️NE CLUB (@zoneclub)

Lokacioni vjen krejt i renovuar, duke mishëruar konceptin e jetës së natës dhe klubeve të një prej destinacioneve më ikonike në botë – Ibizës.

“Rikthim në rrënjë por në një nivel tjetër”, është motoja e këtyrë ditëve, përpara datës 9 dhjetor kur nisë sezoni me ambientin dhe konceptin e ri.

Nga tani e tutje, pavarësisht sezonit, Zone Club do jetë vetëm në një lokacion – atë të “verës” në Zonën Industriale.

E premtja nga 9 dhjetori vjen ndryshe!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Z⭕️NE CLUB (@zoneclub)