Tifozi me aftësi të kufizuara nuk lejohet të futet në “Camp Nou” me karrocë normale

Barcelona ka një ‘rregullore’ e cila është në dëm të njerëzve të hendikepuar.

Sport

22/11/2016 16:44

Në fakt, e përditshmja spanjolle “El Periodico” ka publikuar një letër të një tifozi të Barcelonës, i cili kërkon shpjegime nga klubi katalunas që nuk po i akomodon personat me aftësi të kufizuara.

Boris Tosas ishte detyruar të shkojë në “Camp Nou” me një karrocë fëmijësh pasi klubi ia ndaloi të futet në ndeshje me karrocë normale.

Ai është tifoz i cili posedon biletë sezonale në tribunën e tretë të “Camp Nou” dhe ka ndjekur të gjitha ndeshjet në dhjetët vjetët e fundit.

tifozz

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S6